Repasem el curs 2016-17

REPASEM EL CURS 2016-17

Vam començar amb una primera reunió allà a l’octubre del 2016 on vam elegir la nova Secretària i la nova Tresorera.

Vam caure al Nadal i no va faltar la coca i la xocolata per tot l’alumnat, celebrant que ja arribava la fi del primer trimestre i les vacances.

Sense parar i amb el temps que es trepitjava els talons, vam organitzar l’Assemblea, amb un petit refrigeri per tots els assistents.

En els nostres caps no parava de girar la idea de renovar la pàgina web i la creació d’un logo. Com ho faríem?

També parlàvem i pensàvem en organitzar activitats: conferències, tallers, xerrades, sortides…

Amb l’ajuda dels professors de l’institut, vam fer una primera presa de contacte per perfilar la pàgina web i també, la idea de convocar un concurs perquè fossin els propis alumnes els que dissenyessin un logo per l’AMPA.

L’11 de març es va celebrar el dia de portes obertes i l’AMPA també hi va estar: explicant, donant tríptics informatius i acompanyant a totes les persones interessades a formar part del centre. A més, de l’assistència en les xerrades organitzades en els centres adscrits.

…La pàgina web anava agafant forma i el concurs ja estava en marxa: com volien els alumnes que fos la imatge de l’AMPA del seu institut.

Arribats al maig, ens vam reunir per valorar les diferents propostes que l’alumnat havia presentat i triar el logo definitiu. Va estar bastant renyit, i finalment vam triar els 5 de major qualitat, ja que, hi havia premis pels 5 finalistes en concepte de vals en la Llibreria Abacus, que van ser lliurats el dia 16 de juny coincidint amb la celebració de les Orles de quart d’ESO

El dia 25 de maig penjàvem la primera notícia a la renovada web de l’AMPA:

ampa.institutguindavols.cat
ampa@institutguindavols.cat

I el dia 1 de juny organitzàvem el primer taller de cuina: cuina d’estiu amb el cuiner Carlos López. Ens va ensenyar de manera fàcil i molt didàctica receptes per fer un gaspatxo de cirera, una broqueta de salmó i pinya natural, un tàrtar de salmó i guacamole acompanyat d’una vinagreta holandesa, unes delicioses galetes d’espelta i xocolata i una refrescant llimonada.


I com no havia de ser d’una altra manera, vam acabar el curs, amb un berenar per tots els participants en les activitats extraescolars.

Al juliol i amb el Mercadet de Llibres

vam concloure i tancar aquest curs.

Per acabar, dir que l’AMPA també va subvencionar part del cost de les excursions i de les activitats extraescolars, així com, de les Orles i altres celebracions i, alhora, fer possible el servei de Biblioteca (oberta 10’15 a 14 i de 15 a 17 hores). Aprofitar i citar que aquest juny es va jubilar la senyora Anna Piedrafita, monitora de la Biblioteca del centre durant més de 10 anys.

Post author

Leave a Reply