NOU TALLER DE L’AMPA

L’AMPA us convida al taller:
LIDERA LA TEVA VIDA AMB HUMOR

(taller de risoteràpia)

DIMECRES 21 DE MARÇ DE 19’30 A 21 H
AMB JORDI BAIGET *
…………………….…………………………………………………………………………………

   Per organitzar millor el taller us demanem confirmació d’assistència.
   Podeu deixar-la en consergeria o enviar correu a ampa@institutguindavols.cat.

   Moltes gràcies.

    FAMÍLIA: __________________________________________
    Assistirem al taller: Lidera la teva vida amb humor
    Nombre de persones que assistiran: __________

“Cap de nosaltres és tan bo com tots nosaltres junts”

 

* JORDI BAIGET, amb experiència de més de 27 anys seguits com Educador Social en medi obert – en equips de Serveis Bàsics d’Atenció Social, responsable de programes i projectes d’intervenció a la infància en situació de risc social i llurs famílies.  Així com projectes de prevenció de drogodependències amb joves i famílies.  Mediador familiar des de fa 9 anys.

Professor de tallers de Clown i sobre Humor Terapèutic adreçats al públic en general i d’específics per a col·lectius professionals (THT entés com eina de treball, dinàmiques de grup, desestrés, etc.).

Professor adjunt de la UdL de l’assignatura L’HUMOR i LA SEVA EXPRESSIÓ COM EINA TERAPÈUTICA dins la facultat de Medicina de Lleida (2004-2011).

Ha treballat de pallasso i ha impartit tallers de lideratge a Colòmbia, Serra Lleona, la Franja de Gaza, etc. basats en el Humor Terapèutic (THT) adreçats, principalment, a joves de comunitats desfavorides i zones de conflicte bèl·lic amb l’ONG Pallassos sense Fronteres; i amb immigrants i persones aturades i/o en situacions de vulnerabilitat social amb l’Associació Talent Global (a Catalunya i la Comunitat de Madrid).

Màster de Reiki Usui Tibetà, expert en PNL, THT, Couching, Tapping, tècniques i dinàmiques de relaxació i meditació conduïda, globuflèxia, etc.

 

Post author