L’humor com a eina terapèutica

Quina puntuació li donarieu al vostre benestar amb la família?

Quina puntuació li donarieu al grau de satisfacció amb la vostra salut?

Alguna vegada heu reflexionat sobre el vostre creixement personal, com a persones?

Caminem pel carrer i sempre estem pensant: on anem? Què hem de fer? Ens donara temps a fer tot el que volem i hem planificat?

Però, ens adonem de les persones amb qui ens creuem, dels arbres que hi ha durant el nostre cami, de si anem massa de pressa, de…?

Gaudim realment de la nostra vida? Riem el suficient?

Sabem cap a on anem? O ja ens va bé el ritme i les fites que la societat ens marca?

El Jordi, Jordi Baiget, Educador Social en equips de Serveis Bàsics d’Atenció Social, responsable de programes i projectes d’intervenció a la infància en situació de risc social i llurs famílies, així com, en projectes de prevenció de drogodependències amb joves i famílies, mediador familiar, professor de tallers de Clown i sobre Humor Terapèutic (ha impartit tallers a Colòmbia, Serra Lleona, la Franja de Gaza, etc), professor adjunt de la UdL de l’assignatura l’humor i la seva expressió com a eina terapèutica dins la facultat de Medicina de Lleida i pallasso, va venir el passat dimecres 21 de març a les 19’30 (“puntualíssim”) a dedicar-nos i compartir, durant 1h i mitja, tot el seu saber amb l’AMPA de l’institut i totes les persones que van assistir-hi.

Moltes gràcies, va estar un taller molt aprofitat i se’ns va passar el temps “volant”.

Post author

Leave a Reply