La Junta de l’AMPA està formada per mares i pares dels alumnes que estudien a l’institut Guindàvols. Per tant, és una Junta i un AMPA en constant renovació.

Els carrecs que la formen són: President, Tresorera, Secretària i Vocals, tots ells amb caràcter voluntari.

La seva tasca principal és ajudar, acompanyar i recolzar qualsevol acció adreçada a la tasca educativa i d’aprenentatge dels alumnes.

Gràcies a l’aportació econòmica de cada un dels seus socis, l’AMPA compta amb uns recursos econòmics que li permeten col·laborar en la vida de l’institut. Així estem presents en les sortides curriculars, en la biblioteca, en la celebració del Nadal i Sant Jordi i també a final de curs en les orles d’ESO, BATX I CF, col·laborem també en les activitats de coeducació i ciència al carrer i en la compra de material pels alumnes de CF.

També organitzem diferents activitats, l’assemblea anual i el mercadet de llibres a final de curs i estem presents en la jornada de portes obertes, entre d’altres. Tots aquests events els pengem a la web de l’AMPA, on també tenim un correu electrònic, que està a disposició de tots els pares i mares de l’institut, així com, de l’alumnat de tots els cursos.