Valoració mercadet 2018

Dissabte passat diferents famílies van venir a l’institut a vendre i comprar llibres de segona i tercera mà. Gràcies al compromís adquirit amb els diferents departaments de l’institut podem passar-nos els llibres dels uns als altres per tal d’aconseguir el material de text necessari pel curs següent.

Aquest mercadet, però, pot ser possible gràcies als propis alumnes que durant el curs tenen cura i fan un bon ús dels seus llibres. Per tant, des d’aquest punt de vista, podem dir que l’AMPA està satisfeta d’aquest darrer Mercadet 2018: una afluència satisfàctoria de persones amb llibres en bon estat.

D’altra banda, el punt que potser s’hauria de millorar és la informació del cost dels exemplars. L’AMPA sempre recomana un preu orientatiu de 6€, però és l’estat del llibre el que marca el preu final. Les famílies s’han de posar d’acord i arribar a una bona entesa.

El curs que ve tornarem a organitzar-lo i continuarem amb la nostra tasca informativa, d’ajuda i de control perquè els llibres siguin els que corresponen a cada curs.

 

BON ESTIU A TOTHOM!

Post author

Leave a Reply