NOUS CÀRRECS A LA JUNTA DE L’AMPA

Aquest curs 2019-2020 la Junta de l’AMPA es renova. Aquesta renovació és deguda bàsicament a la “jubilació” del president i a l’entrada de noves persones a la mateixa.

Per tant, al llarg de l’Assemblea que va tenir lloc el passat 27 de novembre i com a punt de l’ordre del dia, es van fer les votacions per tal d’escollir els nous càrrecs, quedant de la següent manera:

– Tresorera: Mercè Font Solans

– Secretària: Pilar Mulero Sanchez

– Vocal: Teresa Olomí Falguera

– Presidenta: Carmen del Olmo Carmen

Les persones que formem part de la Junta de l’AMPA dediquem el nostre temps i esforç de manera voluntària a l’associació, per tal d’aportar el nostre “granet de sorra” en la tasca educativa i d’aprenentatge de tots els fills i les filles de l’institut Guindàvols.

Som un centre petit i això ens fa sentir com una família, la família Guindàvols, on estem tots: 

Post author