MERCADET DE LLIBRES VIRTUAL

Aquest any i degut a les mesures de seguretat sanitàries que s’han de prendre, el mercadet de llibres de l’Institut Guindàvols serà virtual.

Facilitem el correu de l’AMPA, per a totes aquelles famílies interessades en comprar i vendre els llibres de cada una de les matèries i de cada un dels cursos: ESO, BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS.

Ens heu de facilitar el curs que voleu vendre o adquirir els llibres i el vostre contacte. Nosaltres el que farem és facilitar aquest contacte a les persones interessades, sempre en rigurós ordre d’arribada dels correus.

Per exemple: un alumne que ha acabat 1r d’ESO i vol vendre els seus llibres a un alumne nouvingut. En el moment que nosaltres rebem un correu d’un alumne que farà 1r d’ESO, facilitem el contacte donat.

D’aquesta manera sou vosaltres qui finalment us poseu en comunicació i si us interessa acabeu comprant i venent els llibres.

Molt important:

1. abans de quedar mireu l’ISBN de cada un dels llibres que heu d’adquirir per assegurar-vos que realment són els que es demanen i

2. els alumnes que van als grups de reforç, consulteu quins són els llibres que necessiteu comprar pel curs que ve.

Tot això ho podeu trobar a la web de l’institut: www.institutguindavols.cat

Per les persones que heu d’adquirir llibres nous mireu la notícia penjada a la web de l’AMPA: DESCOMPTES AMPA EN LLIBRES ABACUS.

Aquí us facilitem el nostre correu.

ampa@institutguindavols.cat

Post author