MERCADET 2019

El passat dissabte 29 de juny a les 10 del matí va tenir lloc el mercadet de llibres que cada any organitza l’AMPA. Aquest cop es va fer a la biblioteca, degut a la calor que estem patint a Lleida i que feia molt dur fer-ho al menjador com sempre.

L’assistència de pares, mares i alumnes per comprar i vendre llibres va ser nombrosa. Som conscients que de manera anticipada al mercadet, hi ha persones que ja realitzen aquest intercanvi, però al final, l’objectiu de reciclar i reutilizar els llibres s’aconsegueix igualment.

El mercadet és la darrera oportunitat per continuar donant vida als llibres que encara queden per intercanviar i, l’AMPA, ofereix un entorn perquè es pugui fer. 

Hi ha persones que ens pregunten quin és el preu al que han de vendre els llibres i nosaltres sempre els hi diem el mateix: això és un acord entre la persona que ven i la persona que compra, i el que ho pot fer variar, és l’estat en el que es troba el llibre.

La valoració d’aquest any aniria al voltant de 2 questions; una és que s’hauria d’intentar fer els “tractes” dins de l’espai que l’AMPA ofereix per fer-los i no a la plaçeta que hi ha a l’entrada de l’institut, on no tenim permís per realitzar aquest tipus de  compra-venda; i l’altra, aniria al voltant del fet que com que hi havia alumnes que encara no sabien a quin grup anirien (si reforç o no) els pares i mares de 1r d’ESO es van quedar sense poder intercanviar els llibres. Per aquest motiu, a la consergeria del centre es pot trobar una llista amb els telèfons de les persones que encara els tenen, sobretot de 1r d’ESO.

Solament ens resta desitja a tothom un bon estiu.

Post author